ДОГОВІР ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСУ «HTTPS://IVA-COSMETICS.COM»

Договір публічної оферти є публічним, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа – підприємець). При повній згоді з даним Договором покупець приймає умови та порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару, відповідальності за недобросовісне замовлення і за не виконання умов цього договору. Договір вважається укладеним з моменту натискання кнопки “ОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ” на сторінці оформлення замовлення і є підтвердження покупки.

1.ТЕРМІНИ І ВИЗНАЧЕННЯ

«Сайт» – iva-cosmetics.com

«Продукція» – hand made (виготовлена вручну) продукція розміщена на сайті є результатом інтелектуальної праці та є твором. Зовнішній вигляд продукції може відрізнятись від фотографії на сайті. Продукція не підлягає обов’язковій сертифікації, отримання гігієнічного висновку неможливе на продукцію ручного виробництва.

«Товар» об’єкт угоди сторін, який був обраний покупцем із переліку продукції розміщеної на сайті.Два однакові Товари можуть відрізнятись за кольором та наповненням без зміни складу, що зумовлено виготовленням Продукції ручним способом.

Покупець – будь-яка дієздатна фізична, юридична особа, фізична особа-підприємець, згідно чинного українського законодавства, що має намір придбати той чи інший товар, і оплатити отримання такого Товару.

Продавець – виконавець замовлення Покупця.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1 Ця публічна оферта (надалі – Договір) визначає особливості купівлі-продажу товару на сайті.

2.2 Натискання в інтернет-ресурсі на сторінці оформлення ЗАМОВЛЕННЯ/КОШИКУ кнопки “ОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ”, означає, що Покупець, незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа – підприємець), згідно чинного українського законодавства, взяв до виконання умови договору публічної оферти, які вказані нижче.

2.3 Дана оферта застосовується щодо будь-якого товару.

3. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ

3.1 Надання Покупцеві доступу до всієї необхідної інформації щодо Продукції (опис, склад), представленого на сайті.

4. МОМЕНТ УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ

4.1 Текст даного Договору є публічною офертою і діє для всіх відвідувачів сайту, що мають намір, бажання і можливості придбати Продукцію.

4.2 Акцепт оферти – придбання товару в порядку, передбаченому даним договором, за цінами, вказаними на сайті і згода з умовами оплати і доставки товару.

4.3 Факт придбання Товару є беззастережним прийняттям Покупцем умов цього Договору.

5. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

5.1 Продавець зобов’язується:

5.1.1 Організувати передачу Товару Покупцеві згідно умов визначених на сайті та обраних Покупцем, або узгоджених з Покупцем після оформлення замовлення.

5.1.2 Забезпечити Товар етикеткою, на якій зазначено інгредієнти, з яких виготовлено Товар, термін його використання, та дату виготовлення.

5.1.3 Не розголошувати будь-яку приватну інформацію про Покупця і не надавати доступ до цієї інформації третім особам, за винятком випадків, передбачених законодавством або за бажанням самого Покупця.

5.2. Продавець має право:

5.2.1 Змінювати умови цього Договору, а також ціни на Продукцію в односторонньому порядку, розміщуючи їх на сайті.

5.2.2 Всі зміни вступають в силу негайно з моменту публікації їх на сайті.

5.3 Покупець зобов’язується:

5.3.1 До моменту укладення Договору ознайомитися зі змістом Договору, умовами Договору і цінами на Продукцію.

5.3.2 До моменту здійснення замовлення ознайомитися зі складом Продукції та умовами її використання, вказаними на сайті.

5.3.3 На виконання Продавцем своїх зобов’язань перед Покупцем, останній повинен повідомити всі необхідні дані, що однозначно ідентифікують його як Покупця, і достатні для доставки Покупцеві оплаченого Товару.

5.3.4 Перед використанням Товару Покупець зобов’язаний ознайомитися з його складом, умовами зберігання та датою виготовлення.

5.3.5 З метою запобігання виникнення алергічної реакції на Товар, Покупець має уважно прочитати склад, та встановити відсутність алергенів для себе. У випадку, якщо Покупець знає про свою алергічну реакцію на будь-який складник Товару, він не має використовувати його з метою уникнення наслідків алергічної реакції.

В будь-якому випадку перед використанням Товару Покупець має перевірити його на алергічну реакцію шляхом нанесення на внутрішню частину кисті руки та почекати 15-20 хвилин. У випадку виникнення алергічної реакції, Покупець повинен негайно змити продукт, якщо відбулось погіршення стану здоров’я Покупця, негайно звернутись до лікаря.

5.3.6 Покупець зобов’язується під час оформлення замовлення вказати справжнє ім’я, на яке може бути відправлене та отримане відправлення. Покупець зобов’язується вказати справжні засоби зв’язку з ним, в іншому випадку він несе ризик неотримання замовлення або несвоєчасного отримання замовлення.

5.3.7 Отримати оплачений Товар у кількості, що відповідає його замовленню, у неушкодженій упаковці Товару, із етикеткою із зазначенням складу Товару, дати його виготовлення та терміну придатності.

6. ВІДМОВА ВІД НАДАННЯ ГАРАНТІЙ

6.1 Продавець робить все можливе, щоб забезпечити якісне надання послуг Покупцеві.

6.2 Сторони звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання зобов’язань за Договором на час дії непереборної сили. Під непереборною силою розуміються надзвичайні і непереборні за даних умов обставини, що перешкоджають виконанню своїх зобов’язань сторонами за цим Договором. До них відносяться стихійні явища (землетруси, повені і т.п.), обставини суспільного життя (воєнні дії, надзвичайні стани, найбільші страйки, епідемії і т. п.), забороняючі заходи державних органів. Протягом цього часу сторони не мають взаємних претензій, і кожна із сторін бере на себе ризик наслідків форс-мажорних обставин.

7. ПОРЯДОК ВИЗНАЧЕННЯ ЦІНИ ТОВАРУ

7.1 Ціни на Товар визначаються у відповідних розділах сайту.

7.2 Ціни на Товар та послуги можуть змінюватися залежно від кон’юнктури ринку. Продавець не може змінювати ціну для конкретного Покупця, у разі, якщо той вже прийняв умови Продавця та виконав у встановленому цим договором оплату товарів (послуг).

7.3 Ціни зі знижками вказані у відповідних розділах сайту.

8. ТЕРМІН ДІЇ ОФЕРТИ

8.1 Термін дії цієї оферти встановлюється з 20.09.2021 р. по 31.01.2027 р.

8.2 Відзив оферти може бути здійснений Продавцем в будь-який час, що не є підставою для відмови від зобов’язань по вже виконаним продажам.

9. ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ

9.1 Формування замовлення.

9.1.1 Замовлення приймаються через сайт iva-cosmetics.com в робочий час Продавця.

9.1.2 Продавець не надає послуги з купівлі та доставки товарів, придбаних у третіх осіб за замовленням Покупця.

9.1.3 При оформленні замовлення Покупець повинен максимально точно вказати дані Одержувача. Невірна інформація, надана покупцем, може перешкодити виконанню замовлення в зазначений час. У такому разі доставка відкладається до моменту уточнення коректних даних Одержувача.

9.2 Порядок оплати замовлення.

9.2.1 Оплата замовлення означає згоду Покупця на укладення цього Договору з Продавцем.

9.2.2 Покупець оплачує вартість замовлення за Договором шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок Продавця. Датою оплати вважається день надходження грошових коштів на рахунок Продавця.

9.2.3 Ціни на будь-які позиції Товару, зазначені на сайті iva-cosmetics.com, є чинними на момент здійснення замовлення.

9.2.4 Покупець має право підтвердити або анулювати замовлення до того моменту, поки він не оплачений.

9.2.5 Замовлення приймаються до виконання тільки після надходження грошових коштів на рахунок Продавця, за винятком вибору способу оплати «Готівкою при отриманні».

9.2.6 Послуги платіжних систем, терміналів Покупець оплачує додатково.

9.3 Умови доставки замовлення.

9.3.1 При оформленні замовлення Покупець повинен чітко вказати вимоги щодо його доставки.

9.3.2 Доставка замовлення виконується за попереднім погодженням з одержувачем.

9.3.3 Внести зміни в замовлення Покупець може не пізніше 24 годин після створення замовлення.

10. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

10.1. Продавець гарантує збереження таємниці інформації, що її Покупець вказує при реєстрації або при оформленні замовлення.

10.2. Продавець гарантує, що персональні дані не будуть використані в корисливих цілях, на сторонніх ресурсах або для поширення спаму.

10.3 При оформленні замовлення Покупець дає згоду на обробку своїх персональних даних, що зберігаються в базі Продавця виключно для ідентифікації Покупця/Одержувача при повторних замовленнях і для коректного їх виконання. При відмові Покупцем Продавець не зможе відповідним чином провести замовлення.

11. ІНШІ УМОВИ

11.1 Інформація про Продукцію представлена на сайті.

11.2 Покупець погоджується з отриманням матеріалів рекламного характеру про акції, розпродажі, маркетингові програми, нові продукти і т.ін., електронною поштою, мобільним зв’язком, в тому числі на контактні дані, зазначені Покупцем в його профілі на сайті. У разі небажання отримувати таку інформацію, Покупець може написати листа про відмову від отримання інформації на адресу Продавця.

11.3 Претензії Покупця щодо строків поставки Товару та цілісності Товару мають бути оформлені в письмовому вигляді та направлені на адресу електронної пошти, вказаної на сайті з долученням фото/відео доказів. За результатами розгляду обґрунтованої претензії з фото/відео доказами Продавець приймає рішення щодо способу врегулювання за наявності його вини. Якщо претензії Покупця зумовлені діями/бездіяльністю перевізника, Продавець не несе відповідальності за його дії.

Якщо Продавець відправив товар Покупцеві, про що є доказ відправки, а перевізник втратив Товар/передав його іншій особі, Продавець не несе відповідальності за такі дії перевізника.

11.4.Претензії Покупця щодо невідповідності кольору, кількості продукції не розглядаються, оскільки Продукція є результатом ручного виготовлення, тому відхилення допускаються.

11.5 Претензії Покупця щодо виникнення у нього алергічної реакції на Продукт не приймаються Продавцем, оскільки вивчення складу Товару та здійснення алергопроби покладається на Покупця. У випадку наявності алергічної реак1ії Покупець повинен негайно змити продукт, і не використовувати його.

11.6 Оформлюючи Замовлення на Сайті iva-cosmetics.com Користувач дає свою згоду Адміністрації на збір та обробку (накопичення, зберігання, адаптування, відновлення, використання, поширення, знеособлення і знищення ) зазначених даних, а саме: прізвища, ім’я та по батькові, електронної пошти, номера телефону, адреси, дати та місця народження, ідентифікаційного номера, громадянства; наявності пільг, відомостей про реєстрацію як фізичної особи-підприємця, відомостей про шлюб, відомостей про доходи та витрати; номера телефону, місця роботи і посади, стажу роботи, дати та причини звільнення з попередніх місць роботи, відомостей про отримання пенсій; сімейного стану, майнового стану (наявність нерухомого та/або рухомого майна), місця фактичного проживання, місця проживання за державною реєстрацією, даних паспорта (номер, серія, ким і коли виданий), даних про дітей, і усиновлених також, інших даних, – з метою забезпечення реалізації відносин купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів, у сфері реклами і маркетингових досліджень, а також дає свою згоду на передачу (поширення) його даних ТОВ «НОВА ПОШТА» (ЄДРПОУ 31316718), іншим транспортно-експедиторським і кур’єрським організаціям, будь-яким Банкам і/або фінансовим установам та іншим третім особам (без обмеження) на розсуд ФОП Іванець Д.А. Дане положення діє без обмеження терміну дії.

11.7 Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно надана самим Користувачем.

11.8 Власником наданих Користувачем персональних даних є ФОП Іванець Д.А. Місцезнаходження: 36040, м.Полтава, перевулок Хоткевича, будинок 7, квартира 30. База персональних даних «Клієнти» знаходиться за адресою 37040, м.Полтава, перевулок Хоткевича, будинок 7, квартира 30.

11.9 Суб’єкт персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», має право: знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, окрім випадків, які встановлені законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані; на доступ до своїх персональних даних; отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів від дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються; висувати вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; висувати вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи вони недостовірні; на захист своїх персональних даних від їх незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та до посадових осіб, які уповноважені забезпечувати захист персональних даних, або до суду; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; вносити застереження про обмеження прав на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; відкликати згоду на обробку персональних даних; знати механізм автоматичної обробки персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.