Пробник шампуню для сухої шкіри голови

100,00
грн.
Склад: water(aqva), sodium cocoyl isethionate, sodium coco sulfate, sodiym methyl oleyl taurate, betaine, guar hydroxypropyltrimonium chloride, sea buckthorn oil, avocado oil,calendula, emblica officinalis fruit powder, cramb abyssinica seed oil,tocopheryl acetate, aromatic composition, ethylhexylglycerin.

Що чекати від шампуню?
Очищення, ніякої стягнутості, сухості чи свербежу.
Наші клієнти користуються ним по декілька років. Шампунь чудово піниться, має компактну упаковку, завдяки якій зручно брати з собою!

Що не чекати від шампуню?
Першочергове завдання шампуню полягає в тому, щоб очистити голову від шкірного сала і стайлінгу. І вже потім промити волосся по довжині. Саме від роботи сальних залоз і волосяних фолікулів залежать краса і здоров'я волосся. Наш шампунь дбайливо очищає шкіру голови і волосся.
Шампунь не зможе зволожити кінчики, додати об'єм, зміцнити волосся, додати блиск. Також шампунь не може суттєво вплинути на частоту миття

Кому підійде цей шампунь?

Всім, варто лише правильно підбирати шампунь за типом шкіри голови. Якщо ви миєте голову раз в 5 - 7 днів - у вас суха шкіра голови. Вітаю, Вам підходить цей шампунь!

Як користуватися?
Проведіть шампунем по мокрому волоссю і голові 2-3 рази, змийте водою. Також можна намочити шампунь і потерти його у долонях до утвореня піни та нанести на голову та волосся. Після використання, будь ласка, просушіть шампунь і таким чином його вистачить на довше.

Але що ж робити з волоссям? Як надати йому блиску, захистити від шкідливих факторів? Для вирішення цих завдань існують бальзами, кондиціонери, маски та незмивні креми. Ця продукція є в нашому асортименті.

Увага! Можлива особиста чутливість до компонентів.
Шампунь не викликає звикання.
Термін придатності 10 місяців.
Дивіться також